Het werk van een professional kan het verschil maken. Of uw huis nu 10 slaapkamers heeft of uw appartement 800 vierkante meter groot is, het kan lastig zijn om een samenhangende look te creëren die representatief is voor uw stijl. Dat is waar een interieurarchitect U mee kan helpen. Wij kunnen U helpen uw smaak en ideeën om te zetten in een ontwerp dat past bij de behoeften van uw ruimte. Of u nu moet geholpen worden met het creëren van een functionele ruimte, het herschikken van bestaande stukken of met het ontwerpen van de binnenkant van een nieuw huis, hier ben je aan het juiste adres.

Wat doet een interieurarchitect?

Een goede interieurarchitect zal in staat zijn om een functionele ruimte te creëren die goed bij zijn klant past. Interieurarchitecten proberen de ideeën van de klant aan te scherpen en mee te betrekken in het proces. Bij een huis dat al bewoond wordt, zal de klant er vaak op aandringen dat de binnenhuisarchitect gebruik maakt van de producten die al aanwezig zijn in het huis. Andere keren zal een ontwerper moeten beginnen vanaf nul – vooral als dit een pas aangeschafte woning is of een nieuwbouwhuis. De beste interieurarchitecten zullen uitzoeken wat precies de behoeften van de klant zijn, van de kleur van de muur, tot het kiezen van de tegels die het beste bij de ruimte passen.

Interieurarchitect Ninove en omstreken

Wij de SITO Architecten, een architectenbureau gelegen te Ninove Oost-Vlaanderen, zijn gespecialiseerd in architectuur en interieur design. Verschillende vormgevingen aan je interieur zijn mogelijk bij deze interieurarchitect: landelijke stijl of toch liever iets modern? We zijn thuis in alle stijlen en we geven een mooie vorm aan jouw ideeën. Door onze ervaring en kennis kunnen wij je helpen met het bereiken van een gezellige woonst of het creëren van een functionele ruimte waarbij de gegeven plaats zo effectief mogelijk wordt ingedeeld. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en daarbovenop staat de tevredenheid van de klant bij ons altijd centraal!

Wat kost een Interieurarchitect?

Prijs en duur van het project hangen af van vele factoren die niet op voorhand kunnen worden berekend. Elk project is uniek en het is daarom belangrijk dat je de interieurarchitect goed informeert over de taken die moeten worden uitgevoerd. De grootste factoren voor het bepalen van de prijs zijn de volgende: de grootte van de ruimte, de keuze van materialen en natuurlijk ook je eigen budget.

Klaar om aan je project te beginnen?

Wij helpen je graag verder met het vormgeven van je binnenruimte, contacteer dan ons ook vrijblijvend om je project samen met ons te bespreken. Dan maken wij van je huis een échte thuis! Doe zelf al wat onderzoek voor je een afspraak regelt met de interieurarchitect. Vraag jezelf af hoe je de ruimte zou willen indelen en waarvoor het zal gebruikt worden. Achterhaal ook met welke dingen je juist hulp nodig hebt en wat je budget is. Bereik ons snel en eenvoudig via onze contactpagina!

Contacteer Ons